Ik ben Judith Flapper

Mijn grote liefde, Arjen, die in deze stad geboren werd en er gelukkig net zo gek op is als ik
Met mijn grote liefde, Arjen, die in deze stad geboren werd en er gelukkig net zo gek op is als ik

Ik ben geboren in Zwolle, maar toen ik op mijn 23e in Alkmaar kwam wonen, werd ik meteen verliefd op deze stad. Van het begin af aan, voelde ik me hier op mijn plek. Tussen de mensen, in de omgeving en in de stad. Een mooie historische en ook nog eens gezellige stad. Samen met Arjen, met wie ik sinds het jaar 2000 mijn leven deel, geniet ik elke dag van deze stad. Samen hebben we een bedrijf in communicatie, coaching en trainingen, ook in Alkmaar, waar we werken en leven met hart en ziel.

Sinds een aantal jaren verzorg ik ook de eindredactie en de interviews voor de Nieuwsbrief Erfgoed Alkmaar, waardoor ik steeds meer leer over de stad en haar geschiedenis.

Genieten van Alkmaar voelt als elke dag een beetje vakantie. En in die liefde voor Alkmaar neem ik graag anderen mee die deze stad (beter) willen leren kennen.